Google+

Skap økt engasjement og bedre kommunikasjon i teamet ditt

Gi alle mulighet til å dele kunnskaper, oppdateringer og nye ideer om felles interesser ved hjelp av Google+.

Start gratis prøveperiode

Bryt ned grenser og få frem ideer – uansett tid eller sted

Gå aldri glipp av nye, glimrende ideer. På Google+ kan alle diskutere og dele ideer – uansett hvilket team eller nivå de tilhører eller hvor de er – ved hjelp av innlegg, kommentarer og grupper.

Få med alle medarbeiderne dine

Sørg for at alle i teamet kan følge med og holde kontakten – uansett hvor de er. Ved hjelp av effektive Android- og iOS-apper kan selv medarbeidere som jobber eksternt eller ikke har egen kontorpult, følge med på oppdateringer og delta i samtaler i bedriften.

Del kunnskaper og ideer

Følg med på emner som interesserer deg, og fremhev kunnskapene dine. Med samlinger er det enkelt å gruppere innlegg etter emne, sånn at alle kan vise hva de vet, og følge det som er viktigst.

Personvernkontroller gjør det sikkert

Med forbedrede personvernkontroller kan du velge standardinnstillinger for forskjellige grupper – for eksempel én for interne kolleger og en annen for eksterne leverandører.

Gjør samtalene mer levende med bilder og videoer

Med Google+ kan du enkelt dele demovideoer, skjermbilder, produktbilder eller annet audiovisuelt innhold som følgerne dine kan være interessert i.

Del og hold kontakten mens du er på farten

Med Google+-appen for Android og iOS kan du dele mens du er på farten. Del steder og bilder du har tatt på forretningsreise, så lagres de umiddelbart og er klare til deling.

«Det ble fort veldig populært å bruke Google+ til interne samtaler i bedriften vår – det har så godt som tatt over for det interne sosiale nettverket vårt.»

Martin Russell, Just Eat

Vanligste spørsmål om Google+

Kan jeg bestemme om offentlige gruppeinnlegg jeg legger ut, skal vises på profilsiden min eller ikke?

Ja. Med Google+-innstillingene kan du bestemme om du vil vise eller skjule Google+-innleggene dine på profilen din.

Hvordan blir personvernet ivaretatt for brukerprofilene?

Administratorer kan angi en standard for å blokkere brukerprofiler, slik at de ikke vises i offentlige nettsøkresultater. I tillegg finnes det omfattende brukerkontroller som kan begrense synligheten av profilopplysninger.

Kan grupper ha sosiale samtaler som er private?

Ja. Tilgangsbegrensede grupper gir mulighet for ekstra sikkerhet, ved at bare brukere i organisasjonen din kan bli med. Uansett om det er design av et betaprodukt eller notater fra teamet ditt på et annet sted, blir alt dere legger ut, bare tilgjengelig for organisasjonen deres.