Få jobben gjort på en enklere måte – med G Suite.

Få bedrifts-e-post, videokonferanser, lagring i nettskyen og deling av filer – alle verktøyene teamet ditt trenger for å kunne samarbeide og jobbe mer effektivt – samlet på ett sted.

START GRATIS PRØVEPERIODE
POPSUGAR, G Suite-kunde
Fordeler for små bedrifter
mail_outline

Bruk Gmail på jobben

Takket være Googles ultrapålitelige tjenere kan vi tilby deg en garantert oppetid på 99,9 % for bedrifts-e-posten din. Bransjeledende søppelpostfiltere holder innboksen din fri for søppel.

storage

Lagre og del filer

Ha alt arbeidet ditt på ett og samme trygge sted med lagring i nettskyen. Få tilgang til arbeidet ditt og del det med kolleger når du måtte trenge det – via datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.

devices

Jobb hvor som helst

Samarbeid om dokumenter, regneark og presentasjoner på flere ulike enheter. Ved å samarbeide om redigering i sanntid kan dere komme raskere frem til den endelige versjonen.

verified_user

Sikkerhet med bedriftskvalitet

Sørg for at alle bedriftsdataene dine er trygt oppbevart, selv hvis enheter blir mistet eller stjålet, eller hvis medarbeidere slutter.

group_add

Enkel IT-administrering

Opprett brukerkontoer for nye teammedlemmer på få minutter. G Suite holder seg oppdatert automatisk, så du trenger ikke å tenke på programoppdateringer eller sikkerhetspatcher og feilrettinger.

compare_arrows

Jobb med populære filtyper

Det er enkelt å åpne og redigere vanlige filformater som Microsoft Word, Excel og Powerpoint. Du kan også eksportere og dele filer med personer som ikke bruker G Suite.

Priser

Enkle prisavtaler.

Basic

Profesjonell programserie for bedrifter – 30 GB lagringsplass

EUR 4

per bruker per måned

Start gratis prøveperiode
Vis funksjoner Skjul funksjoner
  • Bedrifts-e-post via Gmail
  • Konferansesamtaler med video og tale
  • Smart deling av kalendere
  • Dokumenter, regneark og presentasjoner
  • Døgnåpen brukerstøtte via telefon og e-post og på nettet
  • Kontroller for sikkerhet og administrering
  • 30 GB lagring i nettskyen

“ Hos Simply Hired har åpenheten og samarbeidet mellom de ansatte nådd et nytt nivå. Vi har også opplevd en reduksjon i kostnader, fordi det trengs færre ressurser for å administrere skybaserte løsninger. ”

Gautam Godhwani

Administrerende direktør og medstifter, Simply Hired