Få jobben gjort på en enklere måte.

Bruk G Suite for bedrifts-e-post, videokonferanser, lagring i nettskyen og deling av filer. Få alle verktøyene teamet ditt trenger for å samarbeide og jobbe mer effektivt.

Start gratis prøveperiode
POPSUGAR, G Suite-kunde
Fordeler for små bedrifter
mail_outline

Bruk Gmail på jobben

Takket være Googles ultrapålitelige tjenere kan vi garantere deg 99,9 % driftstid for bedrifts-e-posten din. Bransjeledende søppelpostfiltere holder innboksen din fri for søppel.

storage

Lagre og del filer

Ha alt arbeidet ditt trygt lagret på ett sted med lagring i nettskyen. Få tilgang til arbeidet ditt og del det med kolleger når du måtte trenge det – via datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.

devices

Jobb hvor som helst

Samarbeid om dokumenter, regneark og presentasjoner på flere ulike enheter. Ved å samarbeide om redigering i sanntid kan dere komme raskere frem til den endelige versjonen.

verified_user

Sikkerhet med bedriftskvalitet

Sørg for at alle bedriftsdataene dine er trygt oppbevart, selv hvis enheter blir mistet eller stjålet, eller hvis medarbeidere slutter.

group_add

Enkel IT-administrering

Opprett brukerkontoer for nye teammedlemmer på få minutter. G Suite oppdateres automatisk, så du trenger ikke å tenke på programoppdateringer, sikkerhetspatcher eller feilrettinger.

compare_arrows

Jobb med populære filtyper

Det er enkelt å åpne og redigere vanlige filformater som Microsoft Word, Excel og Powerpoint. Du kan også eksportere og dele filer med personer som ikke bruker G Suite.

Priser

Enkelt og oversiktlig prissystem.

Basic

Profesjonell programserie for bedrifter – 30 GB lagringsplass

5.20 € 4.68 €

EUR / per bruker per måned i tolv måneder

Start gratis prøveperiode
Vis funksjoner Skjul funksjoner

Kommuniser

  • Bedrifts-e-post via Gmail
  • Konferansesamtaler med video og tale
  • Sikker meldingstjeneste for team
  • Delte kalendere

Opprett

  • Dokumenter, regneark og presentasjoner

Tilgang

  • 30 GB lagring i nettskyen

Kontrollfunksjoner

  • Døgnåpen brukerstøtte via telefon og e-post og på nettet
  • Kontroller for sikkerhet og administrering
  • Varselsenter for G Suite

*Kun for nye G Suite-kunder. Denne introduksjonsprisen er tilgjengelig for de første 20 brukerne som blir lagt til, og kun i 12 måneder. Standardprisene gjelder for alle brukere etter 12 måneder. Du kan avslutte abonnementet når som helst.

Hos Simply Hired har åpenheten og samarbeidet mellom de ansatte nådd et nytt nivå. Vi har også opplevd en reduksjon i kostnader, fordi det trengs færre ressurser for å administrere skybaserte løsninger.

Gautam Godhwani

Administrerende direktør og medstifter, Simply Hired